fbpx
Sydgårdens Venner

Sociale arrangementer

Vi har flere arrangementer, som giver anledning til, at du kan skabe nye relationer, udveksle erfaringer, slappe af og hygge dig med andre, der har forståelse for din situation. Det er en måde, hvorpå vi kan møde hinanden i andre sammenhænge end terapi og arbejdsgrupper.

Arrangementer for alle

Hvad enten du er medlem eller ikke medlem af Sydgårdens Venner, kan du deltage i vores månedlige netværksaftener for afholdende misbrugere og deres pårørende. Beboerne på Sydgården og pårørende til beboere er også velkomne. Det eneste krav er at møde op ædru. Aftenerne byder som regel på oplæg om aktuelle emner – oplægsholderne kan for eksempel være afholdende misbrugere eller pårørende, der kommer og fortæller deres historie som inspiration.

Gratis arrangementer for medlemmer

Vi har flere gratis arrangementer for vores medlemmer. Et af dem er vores årlige sommerlejr – som for første gang var helt gratis i år. Turen gik til Augustenborg på Als (læs mere nedenfor). Vi holder desuden grillfester, sommerfester og andre arrangementer på Sydgårdens område.

Sommerlejr

Sydgårdens Venners årlige sommerlejr – som for første gang var helt gratis i 2019 – gik til Blommeshytten i Augustenborg. Her var der fantastiske muligheder for vandreture og overnatning i shelter eller telt. På sommerturen indeholdt besøg til seværdigheder i lokalområdet samt hyggestunder med bål og vandreture.

 

Oversigt over kommende arrangementer:

 

Januar 2023
Netværksaften: 2. januar kl. 19.00
Oplæg: Kresten, der er ansat på Syddården, og uddannet pædagog
Emne:” Min vej ind på Sydgården”

Vi har ledige pladser – ingen venteliste. Kontakt os på 7322 1000.
+