fbpx
Sdr. Omme Fængsel

Døgnbehandling

Døgnbehandling foregår på afdeling H, der ligger for sig selv i et hjørne af fængselsområdet.

Der er plads til 18 personer, og du har dit eget værelse. Afdeling H deler du med de andre klienter, der er i gruppebehandling. På den måde kan I støtte hinanden – også uden for terapi-sessionerne.

Misbrug og din personlighed

Behandlingen har ikke kun fokus på dit misbrug, og den er ikke skemalagt som i fx 12 trin. Behandlingen tager udgangspunkt i, hvem du er, og hvad der har formet dit liv. Du arbejder derfor intensivt med dit personlighedsmønster, så du lærer at forstå, hvorfor du handler og reagerer, som du gør. Behandlingen har vist sig at være en stor hjælp, hvis du fx kæmper med en personlighedsforstyrrelse.

24/7

I behandlingen indgår også miljøterapi. Det betyder, at behandling og forandring ikke bare foregår i terapitimerne. Du bor, laver mad, spiser, gør rent og slapper af sammen med de andre, og derigennem udvikler du dig også. Du lærer fx at begå dig, have en god omgangstone, løse konflikter og forholde dig til andre mennesker. På den måde kræver opholdet meget af dig, for du arbejder hele tiden med dig selv.

Par og familiebehandling

Du og din partner har mulighed for at tale med en af afdeling H’s terapeuter, hvis I er enige om det. Sammen kan I udvikle jeres parforhold positivt ved at arbejde med fx kommunikation, konfliktløsning, børneopdragelse og samlivsproblemer.

Parsamtalerne afpasses jeres behov, og I aftaler selv, hvad I vil drøfte.

Vi har ledige pladser – ingen venteliste. Kontakt os på 7322 1000.
+